Afgelopen maand kon ik mijn abonnement verlengen. Ook mocht ik daarbij een nieuwe gsm uitzoeken. Ik koos voor de allernieuwste gsm. Mijn vriend en ik zijn net gaan samenwonen. Het was een oud huis en er moest veel aan gebeuren. Wij wouden graag een mooie behangen muur erin laten hangen. Mijn vriend is heel handig en zei dat we daar geen bedrijf voor hoefde inhuren. Hij wou het graag zelf gaan doen. Een aantal dagen later was hij begonnen met het behangen van de muur. Hij vroeg mij of ik ook even wilde helpen. Natuurlijk deed ik dat. Ik had een trui aan met een grote zak. Ik bukte naar voren om een rol behang van de grond te pakken. Helaas viel mijn gloednieuwe gsm zo uit mijn trui. Gelijk ging ik op zoek naar gsm reparatie Amersfoort. Zo kwam ik hier terecht. De volgende dag ben ik er gelijk naar toe gegaan.

gsm reparatie Amersfoort

Meer dan alleen reparaties

Om mijn telefoon had ik nog geen hoesje. Zelf laat ik nooit mijn telefoon vallen. Ook had ik nog geen tijd gehad door de verbouwing om een hoesje te kopen. Toen ik mijn telefoon ophaalde vertelde ze mij dat ze ook hoesjes verkopen bij gsm reparatie Amersfoort.