Afgelopen week ging ik thuis verbouwen. Ik had net een nieuw abonnement en was super blij met mijn allernieuwste iphone. Een hoesje had ik nog niet gehaald omdat ik daar nog geen tijd voor had gehad. In de verwachting dat ik mijn telefoon wel een weekje zonder hoesje kon gebruiken. Dat was natuurlijk een hele domme gedachte. Vrijdagmiddag was ik bezig met dweilen en wou iets pakken van de grond. Ik had een vest aan met in mijn linkerzak mijn iphone. Op dat moment viel mijn telefoon met de voorkant op de grond. Het hele scherm was kapot. Ik ging op internet op zoek naar iphone reparaties Arnhem. Hierdoor vond ik Myphone in de stad.

reparatie

Van accessoires tot aan reparaties

Na deze teleurstelling ging ik naar de stad om mijn iphone te laten repareren. Na een uurtje kon ik hem weer ophalen. Mijn iphone zag er weer als nieuw uit. Om te voorkomen dat dit weer zou gebeuren heb ik daar ook gelijk een hoesje gekocht. Toevallig had ik ook nog een nieuwe oplader nodig dus heb ik die ook gelijk meegenomen. Bent u dus op zoek naar accessoires of iphone reparaties is Arnhem is dit zeker een aanrader.