iPhone reparatie Delft

Mijn ouders woonde al erg lang in dezelfde woning en het sanitair van de woning was in die jaren erg verouderd. Ik ben zelf erg handig dus ze vroegen mijn hulp met de verbouwing. Tijdens het verbouwen liet mijn vader zijn telefoon uit zijn broekzak vallen waardoor zijn scherm gebarsten was en zijn iPhone niet meer aanging. We gingen daarom op het internet op zoek naar iPhone reparatie Delft.

Website van Telgefixt

Toen ik op het internet op zoek ging naar iPhone reparatie Delft kreeg ik erg veel zoekresultaten van telefoonzaken bij ons in de buurt. We hadden een aantal websites met elkaar vergeleken en we kwamen uiteindelijk uit op de website van Telgefixt.nl. Op de website was erg veel informatie te vinden en de website is ook erg overzichtelijk. Ze hanteren erg lage prijzen voor het repareren van de telefoons en er zal geen data verloren gaan tijdens de reparatie. We besloten om online een afspraak te maken om langs te gaan bij de winkel. We werden erg vriendelijk geholpen en de iPhone van mijn vader was erg snel gerepareerd. We zijn daarom allebei erg tevreden over de service en over de prijzen die Telgefixt hanteert.